0

Month: July 2018

cibler-la-generation-y-en-ligne

Comment cibler la Génération Y en ligne ?

La Génération Y est importante. Ce n’est pas nous qui allons dire le contraire. En effet, depuis la naissance de newsmonkey en 2013, on n’a fait de cette génération notre cœur de cible. Ce public est la prochaine génération à entrer dans les premières années d’achat. C’est donc important pour vous en tant qu’entreprise. D’ici 2020, la Génération Y dépensera presque 30% de toutes les ventes aux USA. Que doit comporter votre stratégie marketing afin de cibler la Génération Y efficacement ? On vous dit tout.

Read more

GMGroup zoekt HR-specialist met liefde voor media

Wil jij voor het mediabedrijf van de toekomst werken? Maar vooral, met jouw interne aanpak, zowel in soft skills, mensenkennis als door analyses, heel het GMGroup-team beter maken? Dan is dit je gedroomde kans!

Rekrutering van A tot Z

Je komt terecht in een creatief bedrijf dat massa’s content maakt, zowel nieuws gerelateerde content (voor newsmonkey.be en express.be) als teksten en video’s voor klanten op verschillende platforms, gaande van websites tot Facebookpagina’s en Instagram. Daarbij is de juiste mensen in het team hebben cruciaal: onze lezers, maar ook onze klanten verwachten een heel authentieke aanpak. Jij volgt de rekrutering van A tot Z op:

  • Je maakt vacatures op in tekst en bedenkt er ook een creatieve video bij, want: recruitmentvideos for the win!
  • Jij kan elke job perfect omschrijven.
  • Je volgt alle reacties goed op die op de video’s en de vacatures binnenkomen.
  • Je organiseert gesprekken en weet daarbij perfect wat je aan de sollicitanten moet vragen en wie je al dan niet extra bij het gesprek moet betrekken.
  • Je neemt contact op met iedereen die gesolliciteerd heeft en weet hoe je hem of haar het best inlicht over de selectie.

Je doet meer dan rekruteren alleen

Maar je doet veel meer: heel belangrijk bij ons is hoe onze mensen scoren. Wij zijn benieuwd naar wie hoeveel artikels schrijft in ons team, naar wie het meeste tijd besteedt aan het uitdenken van een videoconcept en naar welke salesman nu de meeste deals binnenhaalt. Daarover feedback geven, analyses en rapporten maken over wie waarop perfect ingezet moet worden, behoort ook tot je takenpakket. Je brengt alle delen van het bedrijf op de hoogte van jouw analyses.

Wij zijn dus op zoek naar iemand die een analytisch overzicht kan bewaren van al onze mensen. Iemand die rekruteert, analyseert en inspireert. Want naast sollicitatiegesprekken organiseren en analyses maken, vind je het vooral heel belangrijk dat iedereen binnen het bedrijf zich goed voelt. Je regelt dan ook graag een teambuildingactiviteit en speelt met veel plezier voor paashaas als Pasen voor de deur staat. Ben jij die persoon? Dan herken je ongetwijfeld jezelf in de volgende skills:

  • Je kan heel goed omgaan met verschillende soorten mensen en weet perfect wat voor persoon er geschikt is voor welke job.
  • Je houdt graag je bevindingen up-to-date en legt die voor aan zowel de redactie als het sales-, content- en videoteam.
  • Je kan goed overweg met PowerPoint en Excel.
  • Je hebt al ervaring op vlak van HR-administratie en weet dus ook hoe je contracten en lonen moet opvolgen in samenwerking met een sociaal secretariaat.
  • Jij neemt graag verantwoordelijkheid en weet perfect hoe je je werk kan indelen zodat je al jouw deadlines haalt.

What’s in it for you?

Bij GMGroup kom je in een jong, dynamisch en enthousiast team terecht dat helemaal social media-minded is. Bovendien leren je teamgenoten graag meer over jouw analyses. Ze zullen dus één en al oor zijn. Je komt voltijds en met een vast contract bij ons werken in de knappe kantoren van het heel moderne MeetDistrict in de Ghelamco Arena. We vergaderen en lunchen dus met zicht op het voetbalveld.

Geïnteresseerd? Wacht niet langer en stuur vandaag nog je cv, samen met een motivatie, naar vacature@gmgroup.be

Contact us