0
A publishing phenomenon

GMGroup

WE DO COOL STUFF...
Share Agency

Share Agency is de commerciële tak van ons bedrijf. Wij voorzien onze klanten van de juiste online diensten en kunnen daarbij terugvallen op heel wat expertise en inzichten die we de voorbije jaren verworven hebben via onze grote online platformen. Share Agency werkt rechstreeks met de klant samen en biedt verschillende oplossingen voor jouw onlinemarketingprobleem: consultancy en strategie, contentcreatie, community-expertise, ...

Learn more
vYdeo

vYdeo is het team dat uitblinkt in social video. We combineren de unieke skill om content viraal te laten gaan op social media met een kwaliteitsvolle videoproductie, die gemaakt wordt door een jong en enthousiast team van producers en cameramensen.

Learn more
newsmonkey

Met newsmonkey focussen we vooral op Generation Y: 18- tot 34-jarigen. Een band creëren met deze doelgroep is voor ons een absolute prioriteit. Wij willen onze klanten dan ook graag een toegangsweg bieden naar Generation Y.

Learn more
EXPRESS

Met Express richten we ons op de businesswereld. Het is een platform waar mensen terechtkunnen voor hun dagelijkse portie financieel en businessnieuws. Het is ons doel om ons deze 18 à 45 jaar oude community helemaal eigen te maken.

Learn more
Waar wacht je nog op?
Contacteer ons vandaag nog